Om Rådet för estetiska behandlingar i Sverige

 

Om REBS - Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige

Vårat Syfte:

Vi värnar för en säker skönhetsbransch. Estetiska behandlingar skall enbart utföras av legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Som patient är du berättigad till säkra behandlingar.

Certifiering

Certifierade i REBS är legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor. De har genomgått godkända utbildningar samt fortbildar dig kontinuerligt för att erbjuda trygga behandlingar. Vill du hitta en certifierad behandlare i din närhet så kan du söka här.

Hitta certifierad behandlare

Utbildning

Det lönar sig alltid att gå en utbildning hos REBS.

Här hittar du de bästa utbildningarna och du får med ett REBS startkit för att direkt komma igång.

Våra utbildningar

REBS - Styrelse

...
Lars-Erik Holm, Ordförande

LEG. LÄKARE

Lars-Erik Holm blev legitimerad läkare år 1977 och docent vid Karolinska institutet 1982. Han var avdelningschef vid Folkhälsoinstitutet 1992 – 1995, generaldirektör för Statens strålskyddsinstitut (SSI) åren 1996 – 2008 och generaldirektör för Socialstyrelsen 2008 – 2015. Åren 2005 – 2009 var Lars-Erik ordförande i Internationella strålskyddskommissionen, ICRP.

...
Anders Milton, Styrelseledamot

LEG. LÄKARE

Ordförande i Saco 1993 - 2001, Svenska Röda Korset 2002 – 2005, samt ordförande och senare vd för Sveriges Läkarförbund. Styrelseordförande i Q-Med 1997 – 2010. Har vana av att leda regeringsutredningar. Ledamot i den katastrofkommission som regeringen tillsatte efter tsunamikatastrofen 2004. Under 3 år nationell psykiatrisamordnare.

...
Victor Garcia, Styrelseledamot

LEG. LÄKARE

Född i Peru, bor i Sverige sedan 1984 och har svensk, peruansk och rumänsk läkarlegitimation. Specialist i allmänmedicin, och har mångårig erfarenhet inom allmänmedicin, företagshälsovård samt ungdomsmottagningar där han arbetar sedan länge med STI, hudsjukdomar och andrologi. Verksam som privatläkare sedan 2003. Victor började arbeta med estetisk medicin 2005 och har utbildat sig i lasermedicin, IPL, AWT, kryolipolys och injektionsbehandlingar. Han har deltagit i workshops inom estetisk medicin både i Sverige och utomlands, och utbildar kollegor i injektionsbehandlingar.

...
Monica Hedberg, Styrelseledamot

LEG. SJUKSKÖTERSKA

Monica är i grunden utbildad sjuksköterska med vidareutbildning i anestesi och intensivvård. Hon har mångårig erfarenhet av att arbeta i både offentlig och privat sjukvårdssektor och lång erfarenhet att arbeta inom estetik. Vidare är hon utbildad i styrelsearbete på olika nivåer och har flerårig erfarenhet från att ha arbetat som styrelseproffs i både privata och kommunala bolag i Sverige och USA. Hon har även varit styrelseledamot under flera år i Sophiahemmet Stockholm samt branschorganisationen Vårdföretagarna. 2007 vann hon pris som årets kvinnliga företagare i Uppsala län. Monica fick även 2021 hedersomnämnande av Uppsala kommun för sitt arbete för jämställdhet inom finansbranschen. 

REBS - Utbildare

Monica Hedberg
Sjuksköterska
Utbildningsdirektör

Nadia Esterblom
Läkare

Victor Garcia
Läkare

Lotta Hylander
Sjuksköterska

Kristina Budin
Sjuksköterska

Paolo Nilsson
Sjuksköterska

Annika Johansson
Sjuksköterska

Camilla Giaretta
Sjuksköterska